About

If it can be written, or thought, it can be filmed.

Stanley Kubrick

 

 

 

 Namek Studio és una productora audiovisual nascuda a principis del 2013.

Al nostre planeta expliquem històries de manera creativa, cuidant cada detall tècnic i artístic per obtenir un producte final que impacti a l'espectador.

Comptem amb un equip de professionals per a dur a terme qualsevol projecte des del paper fins a la distribució en xarxes socials, televisió o cinema; guionistes, caps de producció, realitzadors, directors de fotografia, músics, etc. En definitiva, tenim coberts tots el departaments per desenvolupar les vostres idees.

Disposem de material propi, reduïnt així costos de producció i d'equips cinematogràfics d'Ultra alta definició (4k).

Namek Studio es una productora audiovisual nacida a principios del 2013.

En nuestro planeta contamos historias de forma creativa, cuidando cada detalle técnico y artístico para obtener un producto final que impacte al espectador.

Tenemos a nuestra disposición un equipo de profesionales para llevar a cabo cualquier proyecto desde el papel hasta la distribución por redes sociales, televisión o cine; guionistas,  jefes de producción, realizadores, directores de fotografía, músicos, etc. En definitiva, tenemos cubiertos todos los departamentos para desarrollar vuestras ideas.

Disponemos de material propio, lo que reduce costes de producción y equipos cinematográficos de Ultra alta definición (4k).

  • Santi Molina Nieto
  • Mariona Carrasco
  • Esther Rodríguez
  • Gil Ventura
  • Albert Manich